Garantie

Wat houdt verlengde Garantie in?

Meetcentrum staat voor kwaliteit! En daarom gaan wij nog een stapje verder en verlengen de fabrieksgarantie. Wij garanderen een goede werking van het instrument gedurende de periode wat bij het instrument vermeld staat. Dit betekent dat, als er buiten jouw schuld om een defect of probleem aan het instrument  ontstaat, dat niet het gevolg is van te verwachten slijtage door gebruik, wij het instrument kosteloos repareren. De defecte onderdelen worden gerepareerd of vervangen. En als het nodig is vervangen wij zelfs het complete instrument!


Voordelen van verlengde Garantie

- Gratis vervangend instrument gedurende de reparatie periode.

- Professionele kennis en onderdelen in eigen huis.

- Snelle afhandeling en doorloopsnelheid van de garantieaanvraag door afhandeling in eigen Servicecenter.

- Niet afhankelijk van een fabrikant of een wederverkoper. Wij beoordelen zelf de garantieaanvraag.


 Voorwaarden van verlengde Garantie

- Het instrument is door jou als eerste eindgebruiker rechtstreeks bij Meetcentrum aangeschaft en is niet overdraagbaar aan een ander.

- Geldig op vertoon van originele aanschaf factuur.

- Op het instrument moet een valindicator zitten en jaarlijks gekalibreerd, gereinigd en onderhouden worden bij Meetcentrum.

- Het instrument is niet door anderen dan de instrumentprofessionals van  Meetcentrum opengemaakt.

- Accu en oplader vallen niet onder de garantie.

- Het gebrek of defect is niet het gevolg van oneigenlijk gebruik van het instrument of ontstaan door vallen, interne zand-, vuil- of waterschade, gesmolten of vervangen zekeringen, schade door het gebruik van een verkeerde oplader, lekkende batterijen, pogingen om het serienummer te verwijderen of wijzigen.

- Het instrument wordt compleet bezorgd of verstuurd in zijn originele koffer. Probeer altijd een doos om de koffer te doen. Kan dit niet, doe dan een tie-wrap om het handvat van de koffer.

- Er is geen sprake van langdurig nat in de koffer laten zitten.

- De garantiebeoordeling ligt in alle gevallen bij Meetcentrum .


banner
Infracom